Vi erbjuder

Saknar ditt företag en marknadsavdelning?
Är du marknadsansvarig och behöver avlastning eller stöd?
Vi är din resurs när du behöver den. Kompetent, effektiv och pålitlig.

Vi finns där på era villkor

Några timmar här och där eller regelbundet under en viss period – vi finns där när ni behöver oss. Vi tar hand om era kommunikationsprojekt, vi blir er egen marknadsavdelning. Oavsett om det handlar om planering och strategi, event, sociala medier eller att uppdatera er hemsida så fixar vi det.

Vill ni att vi sitter hos er eller hos oss? Vårt samarbete anpassas helt efter era behov. Vi blir en del av ert företag och en i gänget.

Gäller det ett större projekt, arbetstoppar eller om vår kompetens behöver förstärkas så står vårt nätverk med professionella underleverantörer redo.

Om oss

victoria-tjanster

Det här kan vi hjälpa er med

Kontakt med reklambyrån

En större reklamkampanj ska tas fram. Hur stor är budgeten, vilket är syftet och hur ska kampanjen följas upp? Det ska beställas annonser, film och radioreklam. Allt ska korrekturläsas och godkännas.

Var en tydlig och professionell köpare av reklam – det har du mycket att vinna på! Egna erfarenheter har lärt oss att samarbetet med reklambyrån måste vara tydligt och effektivt för att vara lönsamt. Ett lyckat slutresultat handlar nästan undantagslöst om ett lyckat samarbete, från början till slut.

Webb och annat digitalt

Är det dags att ge webbsajten en helt ny look? Behöver ni göra om den befintliga sajten till responsive design, så att den funkar lika bra i en smartphone som på en läsplatta? Vill ni skicka ut digitala nyhetsbrev och bli mer synliga på sociala medier som Facebook?

Se till att synas där kunderna finns, där de tar del av – och sprider – nyheter. Allt blir mer och mer digitalt. Webbplatser, appar, digitala nyhetsbrev och sociala medier har blivit vår vardag. Vi är med i hela processen, från idé, syfte och design till färdig lösning.

Flexibelt vardagsfix

Presentationen behöver ett ansiktslyft, du vill öka chansen till publicitet med en bra pressrelease. Det är dags att beställa nya give-aways och säljbrevet behöver vässas.

Trots att dagarna är planerade i minsta detalj måste en marknadsavdelning alltid vara beredd på att något händer i sista minuten. Säljarna kan behöva en Powerpoint till ett oväntat besök, en logotyp måste skickas eller en text korrekturläsas. Vi har beredskapen för ett flexibelt arbetssätt.

Event och skoj

Mässan ska bokas och montern fixas, inbjudan till kundeventet ska tas fram och allt ska planeras och förberedas.

Låt ditt event bli veckans snackis. Ett positivt och uppmärksammat evenemang stärker varumärket och skapar relationer. Det är också ett utmärkt sätt att nå ut med ett speciellt budskap till en preciserad målgrupp. Kundevent, mässor och invigningar är exempel på tillställningar där du har möjlighet att skapa positiv publicitet men också ett medialt intresse.

Trycksaker

Layouten på alla trycksaker behöver samordnas, visitkort ska tas fram och årsredovisningen måste tryckas. Produktbladen ska översättas och kundtidningen skickas ut.

När den grafiska profilen är fastställd är det bara att sätta igång och producera visitkort, broschyrer, annonser, årsredovisningar med mera. Vi hjälper gärna till med allt ni behöver till kundeventet eller mässan, som vepor, skyltar och dekaler.

Varumärke och strategi

Alla medarbetare bör känna till företagets kärnvärden – och förstå varför de egentligen finns. Ni behöver en varumärkesstrategi och ni vill att allt ert kommunikationsmaterial följer er grafiska profil.

Vi hjälper er att klargöra era behov och ta fram strategier och kreativa lösningar för hur era mål ska uppnås. Vi arbetar med kommunikationsstrategier, rådgivning, kampanjplanering, marknadsplanering och genomförande.